"ειδήσεις, ταξίδια, Ελλάδα, νησιά, μυστήριο, ιστορία, διακοπές, παραλίες" @ Θεούλης: ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΡΟΔΟΣ

Oct 17, 2007

ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΡΟΔΟΣ

Ειναι οικτρο το συναισθημα να εχεις μολις πληρωσει σχεδον 3 ευρω, προκειμενου να χρησιμοποιησεις εναν ιδιωτικο και συγχρονο αυτοκινητοδρομο, ο οποιος θα σε οδηγησει με ασφαλεια και ταχυτητα στον προορισμο σου, και αντ' αυτου να φρακαρεις σε μποτιλιαρισμα αναλογο της Καβαλας, της Ηλιουπολεως, της Αχαρνων και της Φιλολαου!



Ο Κος Μπομπολας και η ομαδα του δεν ειχαν προβλεψει ενα τοσο πιθανο ενδεχομενο; Για το εργο απαλλοτριωθηκαν σπιτια και περιουσιες. Αλλαξε η μορφολογια της Αττικης. Και δεν μπορουσαν να
γινουν 6-7 λωριδες ανα κατευθυνση μαζι με μια ευρυτερη μελετη του συγκοινωνιακου προβληματος της πρωτευουσας; Οι δε κυριοι του ΥΠΕΧΩΔΕ, κατασκευαζοντας την εθνικη οδο, τεως Κηφισου, δεν φανταζονταν το ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ πανηγυρι που συμβαινει καθημερινα στο ποταμι; Χιλιαδες αυτοκινητα εγκλωβισμενα, δεκαδες καραμπολες, στουκες και νεκροι.

Και οι δυο δρομοι σημειωτεον, ειναι αρκετα καινουριοι. Αυτη ειναι η μεταΟλυμπιακη Αθηνα. Και εμεις αυτοι ειμαστε! Αδιαμαρτυρητα μας τα περνουν οι Δημοι με τα τελη τους, μας τα περνει το κρατος με την φορολογια, μας τα περνουν με τα διοδια, μας μποτιλιαρουν για ωρες ατελειωτες, μας σπανε τα αυτοκινητα με τις λακουβες, χαριζουν διπλωματα σε ασχετους και στο τελος μας αφηνουν να σκοτωνομαστε κιολας. Και εμεις τουμπεκι! Μιζεριαζουμε μεταξυ μας και κατα τα λοιπα σιωπη και αδιαφορια. Ευγε Συνελληνες!

ΠΗΓΗ: http://www.e-tipos.com/

No comments:

Post a Comment