"ειδήσεις, ταξίδια, Ελλάδα, νησιά, μυστήριο, ιστορία, διακοπές, παραλίες" @ Θεούλης: Parking Ala Greca!

Nov 8, 2007

Parking Ala Greca!



Το παρον αποτελει "Ωδη" προς τους απανταχου Συνελληνες οδηγους τροχοφορων. Θερμα συγχαρητηρια σε οσους προ δεκαετιας εκαναν 5 μαθηματα, διαβαζαν 15 σελιδες σηματα και επερναν διπλωμα (ο γραφων ανηκει σε αυτη την κατηγορια).



Ενα μεγαλο μπραβο σε οσους φερθηκαν εξυπνα, παρακαμπτοντας ακομα και αυτη την αστεια διαδικασια και λαδωσαν για να παρουν την αδεια οδηγησης! Ευγε αγαπητοι Κανγκουρες!
Τα ευσημα μου σε αυτους που παρκαρουν οτι και οπως να'ναι. Στην φωτο απεικονιζεται η ασυδοσια και ο σταρχιδισμος με πασα μεγαλοπρεπεια... Βουλιαζεις παρκαρωντας τον προφυλακτηρα του μπροστινου αυτοκινητου, αλλα δεν σε νοιαζει. Ουτε καν το μετακινεις, κι ας εχεις μισο μετρο χωρο απο πισω. Σαν Κυριος περνεις το καπελακι σου και φευγεις. Το γελοιον του πραγματος ειναι πως κανεις δεν θα σου ζητησει τον λογο. Κανεις δεν θα ασχοληθει. Αντιθετως, αυτος που μπαινει στην διαδικασια να εντοπισει και να φωτογραφισει το συμβαν, φανταζει και χαρακτηριζεται "αλλοκοτος - εκκεντρικος" και "περιεργος - αργοσχολος". Ας ειναι.. Οι λεξεις εχουν χασει προ πολλου την αρχικη τους εννοια. Για την ουσια πασχιζουμε!

Tip of the day: Τελικα δεν υπαρχει καλυτερο ξεκινημα της μερας, απο ενα CD στο αυτοκινητο να αναπαραγει αθανατες μελωδιες των Frank Sinatra, Louis Armstrong, Pink Martini etc. Ποια κινηση, ποια συννεφια, ποια νευρα; Οι προτεραιοτητες εχουν ηδη αλλαξει...

12 comments:

  1. Ποιος κλασσικός Ελληνάρας σταρχιδιστής την έκανε πάλι..

    ReplyDelete
  2. Κλασσικος και αμετανοητος... Καιδυστυχως ελευθερος αναμεσα μας!

    ReplyDelete
  3. Έλα μια βόλτα απο την Κυψέλη. Θα δεις το ίδιο σκηνικό αλλά σε απότομη κατηφόρα ή ανηφόρα..

    ReplyDelete
  4. Η αληθεια ειναι οτι εχω να περασω απο Κυψελη χρονια. Ισως την τελευταια φορα να ημουν στο Bizarre... Περναω απο Καλλιθεα ομως συχνα. Αν εξαιρεσεις ανηφορες κατηφορες η κατασταση ειναι εξισου φρικτη, πλεον.

    ReplyDelete
  5. !!! Στην καλλιθέα εργάζομαι.
    Υπέροχη η κατάσταση και εκεί :))

    ReplyDelete
  6. Χα!! Join the club mate! Δεν ειναι υπεροχα, ΕΙΔΙΚΑ τις ΔΕΥΤΕΡΕΣ με την Λαϊκή;;;;;;;;;

    ReplyDelete
  7. Έτσι ακριβώς παρκάρουν οι Παριζιάνοι. Έχετε γίνει Ευρωπαίοι πλέον :-p

    ReplyDelete
  8. Yessssssss!!!!!! We finaly made it! Εμ, τοσες θυσιες χαμενες θα πήγαιναν...; Αυριο θα κατεβω εκει με το eurostar, κερνας καφε;;; ;)

    ReplyDelete
  9. Δεν είμαι υπέρ της λεκτικής βίας αλλά θα μπορούσες να του αφήσεις ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ με την ευγενική σημείωση: "Είσαι πολύ μαλ*κας" και ένα άλλο, αν είναι γυναίκα, "Άει στην κουζίνα σου μωρή". Νομίζω τους χρειάζεται. :)

    ReplyDelete
  10. @ Zorba: Σίγουρα τους χρειάζεται, μιλας την μητρική τους γλώσσα ετσι! Η δευτερη ατακα θα μπορουσε να ειπωθει και ως εξής: "Τραβα παραγγειλε κανα ντελιβερι μωρη!" (απευθυνεται στη συγχρονη μέση Ελληνιδα)...

    ReplyDelete
  11. Καφέ όχι, μόνο τσάι ;-)

    ReplyDelete
  12. Done..! Προς το παρόν αρκούμαι πίνοντας φραπεδιά.. ;)

    ReplyDelete