"ειδήσεις, ταξίδια, Ελλάδα, νησιά, μυστήριο, ιστορία, διακοπές, παραλίες" @ Θεούλης: Η Ελλάδα του Ρουβά, της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των Ευρωεκλογών

May 17, 2009

Η Ελλάδα του Ρουβά, της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των Ευρωεκλογών



Και ενώ ολόκληρη η Ελλάδα, έμπρακτα χώρα της υπερβολής και του παραλόγου, κανιβάλιζε για μέρες ολόκληρες σχετικά με την Eurovision, θεοποιώντας ένα μετριότατο τραγούδι ενός καλλιτέχνη με καλή σκηνική παρουσία, αλλά χωρίς ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες, την ίδια στιγμή περνούσε στα ψηλά γράμματα η σύνοδος των μελών της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ στο ξενοδοχείο Αστήρ Παλάς στον Λαιμό της Βουλιαγμένης.



Τα Μέσα αυτής της χώρας, που έπρεπε να έχουν ως καθήκον τους την άρτια και αντικειμενική ενημέρωση των Ελλήνων, απέτυχαν για άλλη μια φορά να ξεχωρίσουν το σημαντικό από το ασήμαντο. Το ζωτικό από τα σκουπίδια.

Ο Σάκης Ρουβάς, με χρήματα του ελληνικού δημοσίου, εκπροσωπεί την χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, "καβαλώντας" έναν μηχανισμό που μοιάζει με φέρετρο, με την ελληνική σημαία εντός του.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες συνεδρίαζε η αφρόκρεμα προσωπικοτήτων από όλον τον κόσμο στην Βουλιαγμένη, η επονομαζόμενη και "Παγκόσμια Κυβέρνηση", την στιγμή που τα ΜΜΕ αποφάσιζαν ότι οι Έλληνες πρέπει να ενημερώνονται για τον Σάκη Ρουβά. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για τυχαίο το γεγονός ή όχι.

Αυτό που ξέρω είναι ότι την στιγμή που η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, μέτρο και έλεγχο, όταν κάθε βράδυ σκάνε βόμβες μολότοφ και εκρηκτικοί μηχανισμοί σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας και άλλων μεγάλων πόλεων, συνοδευόμενες από ληστείες, δολοφονίες κλπ, παρατηρείται το εξής φαινόμενο. Για 3 μερόνυχτα ένα μικρό κομμάτι της Αθήνας ξάφνου αστυνομοκρατείται. Χιλιάδες αστυνομικοί, φανεροί ή μυστικοί, περιπολούν και φυλάσσουν την ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης για χατήρι της "Παγκόσμιας Κυβέρνησης". Οι αστυνομικοί είναι Έλληνες αλλά και ξένοι. Ξένες μυστικές υπηρεσίες, πράκτορες και κατάσκοποι στριμώχθηκαν σε λίγα στρέμματα γης. Μοιάζει σαν η ελληνική κυριαρχία να έπαψε σε αυτό το μέρος. Σκάφη του λιμενικού σε ετοιμότητα να περιπολούν γύρω από την χερσόνησο του Λαιμού, όπου και είχε απαγορευτεί άλλα σκάφη να προσεγγίσουν σε μεγάλη απόσταση. Ομοίως, ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας έκαναν τακτικές πτήσεις πάνω από την περιοχή, όπου και πάλι είχε απαγορευτεί να πετάει από πάνω οποιοδήποτε άλλο αεροπλάνο / ελικόπτερο, εκτός από κάποια συγκεκριμένα ελικόπτερα ξένων μυστικών υπηρεσιών.



Χάρτης της ευρύτερης περιοχής της Βουλιαγμένης, όπου έλεβε χώρα το συνέδριο του Bilderberg Club, στο ξενοδοχείο Astir Palace. Σημειώνονται οι θέσεις των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και ειδικών Ελικοπτέρων, που αποτέλεσαν μέρος των πρωτοφανων μέτρων ασφαλείας, στην υπηρεσία της προστασίας της "Παγκόσμιας Κυβέρνησης", με χρήματα φυσικά του Ελληνικού Λαού!

Είναι λυπηρό το συμπέρασμα, μα η προτεραιότητα της Ελλάδας είναι να προστατέψει την "Παγκόσμια Κυβέρνηση" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, και όχι να παλέψει με το οργανωμένο έγκλημα, προασπίζοντας την ασφάλεια των πολιτών. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως σε κάτι τέτοιες περιστάσεις η αστυνομία τα καταφέρνει μια χαρά! Όταν πρόκειται όμως για τους πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν και τα έξοδα λειτουργίας της Αστυνομίας, τότε η κρατική αυτή υπηρεσία αδυνατεί. Επίσης, οι χιλιάδες αναρχοαυτόνομοι Έλληνες αντικρατικοί, τρομοκράτες, αγωνιστές, αντάρτες πόλεων, γνωστοί - άγνωστοι, αποδείχθηκαν περίτρανα τσάμπα μάγκες. Η νοσηρή λογική τους θα έπρεπε να λέει ότι με την λέσχη Μπίλντερμπεργκ να συνεδριάζει στην Αθήνα, παρουσιάστηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δράσουν "μαχόμενοι" για τα πιστεύω τους. Μάλλον να καίνε και να καταστρέφουν περιουσίες πολιτών ξέρουν ή να παίζουν με τους αστυνομικούς το βαρετό πλέον παιχνίδι της γάτας με τα ποντίκια... Κράτος και παρακράτος, μάχη εντυπώσεων, αποπροσανατολισμός...
Τα δε Ελληνικά Κόμματα σιώπησαν. Λογικό για τα 2 κόμματα εξουσίας, μέλη των οποίων άλλωστε μετέχουν στο κλαμπ Μπίλντερμπεργκ. Όμως να σιωπήσει και ο Σύριζα; Οι οικολόγοι; Μονάχα το ΚΚΕ έκανε μια πορεία την παρασκευή 15/05/09 προς τον Αστέρα, αντιδρώντας στον καπιταλισμό και προπαγανδίζοντας το Ευρωψηφοδέλτιό του.



Αεροφωτογραφία της περιοχής του Λαιμού Βουλιαγμένης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Αστέρας, ιδιοκτησίας Εθνικής Τράπεζας & Εκκλησίας της Ελλάδος, με παραχωρημένο το management στην πολυεθνική εταιρεία Starwood.

Αυτή είναι η Ελληνική Πραγματικότητα λοιπόν... Πασόκ και Νέα Δημοκρατία προσπαθούν να θάψουν τα σκάνδαλά τους 35 χρόνια που ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, κοκορομαχούν με ηλίθιο τρόπο, σαν τους κλεφτες που φωνάζουν να φοβηθεί ο νοικοκύρης, ο ελληνικός λαός. Ο Ελληνικός λαός που είναι μαστουρωμένος από την παραπληροφόρηση. Δεν έχει καταλάβει ότι η εξουσία έχει συμφωνήσει με τα ΜΜΕ στο ότι η παραπληροφόρηση είναι ΝΟΜΟΣ πλέον! Είκοσι μέρες πριν τις τόσο σημαντικές Ευρωεκλογές και τα κόμματα εξουσίας μόλις σήμερα μπόρεσαν δειλά δειλά να ανακοινώσουν τους υποψηφίους τους!!! Ακόμα χειρότερα, δεν μας έχουν μιλήσει για τις ευρωπαϊκές τους θέσεις. Τελικά τι σημαίνει Ευρωπαϊκή Ένωση για τους Έλληνες. Πως λειτουργεί το ευρωκοινοβούλιο και γιατί μας αφορά πολύ; Τι αποφάσεις παίρνονται; Ποια είναι τα πεπραγμένα των υπαρχόντων Ελλήνων Ευρωβουλευτών; Ποια η δράση τους; Πόσα χρήματα παίρνουν και τι προσφέρουν στην υπηρεσία του πολίτη που τους πληρώνει;
Προφανώς κανείς δεν ομιλεί για την ουσία, δεν τον συμφέρει άλλωστε. Τόσα αναπάντητα ερωτήματα, πότε θα γίνουν χιονοστιβάδα να μας πλακώσουν;


ΣΙΩΠΗ λοιπόν για την "Παγκόσμια Κυβέρνηση" της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που μόλις αποφάσισε τις τύχες του κόσμου για το άμεσο μέλλον, σιωπή για την ουσία της Ευρώπης και των Ευρωεκλογών, σιωπή για την τρομοκρατία και την εγκληματικότητα / ανασφάλεια, σιωπή για την κατάντια της καθημερινότητας των Ελλήνων!

            

Ας μιλήσουμε όλοι λοιπόν για τον ΣΑΚΗ! Μα γιατί ένα τόσο μέτριο τραγούδι, με έναν τόσο άφωνο τραγουδιστή και ένα πανάκριβο προμόσιον δεν κατέκτησε την πρώτη θέση ως όφειλε και τερμάτισε έβδομος και καταϊδρωμένος..;;; Φταίνε οι συμμαχίες των άλλων χωρών που δεν μας γουστάρουν, φταίει το σύστημα, φταίει ο Μητσοτάκης, μπλα μπλα μπλα....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:
- Greek nationalists protest Bilderberg Club meeting
- Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… πολλά μυστικά
- Συγκέντρωση του ΚΚΕ για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ
- Η ελίτ των ισχυρών δίνει ραντεβού στην Αθήνα
- Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια συνωμοσίας
- Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αττική

4 comments:

  1. Τα Μέσα αυτής της χώρας, που έπρεπε να έχουν ως καθήκον τους την άρτια και αντικειμενική ενημέρωση των Ελλήνων, απέτυχαν για άλλη μια φορά να ξεχωρίσουν το σημαντικό από το ασήμαντο. Το ζωτικό από τα σκουπίδια.

    Τι να σχολιάσω;

    ReplyDelete
  2. Όντως τι να πει κανείς; Φαντάζομαι πως παράλληλα με τα πολλά λόγια από όλους μας ήρθε η ώρα για δυνατές και ηχηρές πράξεις, αντιδράσεις, στάση ζωής!

    ReplyDelete
  3. Το άκουσα αλλά δεν γνωρίζω τι είναι αυτή η λέσχη???

    ReplyDelete
  4. Dyosmaraki, καλώς ή κακώς μόνο τα μέλη και οι ιδρυτές της συγκεκριμένης λέσχης γνωρίζουν επακριβώς τον ρόλο και τους σκοπούς της.

    Λόγω της χαρακτηριστικής μυστικότητας που την διακρίνει, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν απλά να κάνουν εικασίες και σενάρια.

    Περισσότερες πληροφορίες στους ανωτέρω συνδέσμους και με [προσεκτική] αναζήτηση στο διαδίκτυο

    ReplyDelete