"ειδήσεις, ταξίδια, Ελλάδα, νησιά, μυστήριο, ιστορία, διακοπές, παραλίες" @ Θεούλης: Φως αισθησιακόν θηλυκότητος γυμνής...!

May 11, 2016

Φως αισθησιακόν θηλυκότητος γυμνής...!

Το φως σου μεθυστικό, της ηδονής το κύμμα γιγαντώνει.
Η θελκτική σου φύση, το λίκνισμα και τα 7 σου πέπλα με καταδιώκουν


Γύρνα μου την πλάτη να σου ξεσκίσω το παρελθόν! Σεισμόπληκτες ψυχές που οι δονήσεις μας θα καταστρέψουν τα οικοδομήματα του παρελθόντος, να φτιάξουμε υλικά απ΄την αρχή








Yπάρχουν πολλοί τρόποι να φωτογραφήσεις ένα γυμνό σώμα αλλά οDani Olivier, φωτογράφος με έδρα το Παρίσι βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο. Συχνά προσλαμβάνει χορεύτριες αντί για μοντέλα και χρησιμοποιεί προτζέκτορες σε ένα σκοτεινό στούντιο ώστε να λούζει τα σώματα των γυναικών με χρωματιστό φως και γεωμετρικές σκιές,μεταμορφώνοντας τα σώματά τους σε σουρεαλιστικά έργα τέχνης.

“Το γυναικείο σώμα είναι πανέμορφο και δουλεύω δημιουργώντας όμορφες εικόνες" λέει ο Olivier. “Το γυναικείο σώμα είναι αιώνιο. Για δεκάδες χιλιάδες χρόνια έχει τις ίδιες καμπύλες, το ίδιο σχήμα, τον ίδιο ρυθμό και είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Εξέλιξα την τεχνική μου με μοντέλα πριν 8 χρόνια. Κατάλαβα ότι υπήρχε προοπτική αφού πειραματίστικα με κάποια φώτα και σχέδια."

via

No comments:

Post a Comment