"ειδήσεις, ταξίδια, Ελλάδα, νησιά, μυστήριο, ιστορία, διακοπές, παραλίες" @ Θεούλης: Η ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Oct 15, 2007

Η ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Ναι, ειμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, γεννημενος στην Αθηνα. Ναι, ειμαι και αισθανομαι Ελληνας. Ναι, ειμαι φορεας της ελληνικης κουλτουρας, αρχαιας και νεοτερης.
Οχι, δεν ειμαι πατριδοκαπηλος. Οχι, δεν ειμαι οπαδος θεωριων ισοπεδωσης. Κυριως ομως δεν ειμαι φοβικος. Δεν μου αρεσουν τα συμπλεγματα.



Ποτε μου δεν θελησα να περιχαρακωσω την Ελλαδα για να μην την χασω. Αρνουμαι να ταμπουρωθω στο ημιμαθες καβουκι μου και να πολεμαω με ανεμομυλους. Τα παω καλα με την σκια μου, δεν εχω λογο να τη φοβαμαι...

Το Βασιλειον της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ φυλης των Μακεδονων, του 5ου π.Χ. αιωνα, απλωνοταν στην περιοχη που στον παραπανω χαρτη καλυπτει ο Αστηρ των Βασιλεων της Μακεδονιας. Αυτη η περιοχη ακομα και σημερα συνεχιζει να ονομαζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Και ειναι Μακεδονια, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!
Απο τον 5ο αιωνα π.Χ. εως σημερα, εχουν περασει 2.500 χρονια. Το 80% των δυομιση αυτων χιλιετηριδων, οι πληθυσμοι που κατοικουσαν στην μακεδονικη γη ηταν Ελληνικοι. Φυσικα, παμπολλοι προσπαθησαν να αφανισουν το ελληνικο στοιχειο απο την περιοχη (Ρωμαιοι, Θεωδοσιος και αλλοι Βυζαντινοι αυτοκρατορες, Οστρογοτθοι, Ουννοι, Σλαβοι, Βουλγαροι, Τιτο), καθως και ορισμενοι απο την δικια μας την φυλη...
Το ζητημα Κυριοι ειναι ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Αφησαμε τον Τιτο επι 45 χρονια να βαφτιζει Μακεδονες τους Νοτιοσλαβους και να προπαγανδιζει. Εμεις κοιμομασταν τον υπνο του δικαιου. Προσυπογραψαμε στην διαλυση της Νοτιοσλαβιας. Και τοτε πεσαμε απο το κρεββατι! Και ξυπνησαμε αγαρμπα. Σε κατασταση ΣΟΚ. Και το φοβικο μας Εθνος τρομαξε απο τους φοβερους και τρομερους μας γειτονες. Ενιωσε απειλη απο 1,5 - 2 εκατομμυρια Σλαβους, Αλβανους, Αθιγγανους και Εκσλαβισμενους Ελληνες. Προσπαθησαμε να αμυνθουμε και ξεχυθηκαμε στους δρομους. Γνωριζετε ποσο γραφικοι και γελοιοι γιναμε στα ματια της διεθνους κοινοτητας; Η εστω στα ματια καθε λογικου μη Ελληνα παρατηρητη. Και μετα; Συμβιβαστηκαμε βλακωδως και κωφευσαμε. Αφησαμε 12 πολυτιμα χρονια να κυλουν υπερ των Νοτιοσλαβων.

Αν ειχαμε ηγετες σε αυτον τον τοπο, αυτοι θα ελεγαν το 1991: "Τι; Θελετε να ονομαζεστε Μακεδονια; Μεγαλη μας τιμη, η Μακεδονια ειναι Ελληνικη, οποτε θα σας προσαρτησω στην μητερα πατριδα. Ή εστω, θα καταδεχτω να μετατρεψω εσας τους Βαρβαρους, σε προτεκτορατο μου. Ή εν τελει, σας αναγνωριζω αλλα επειδη ειμαι πιο πλουσιος απο σας, και πιο μαγκας, σας κανω μια οικονομικη διεισδυση/εξαγορα και σας πατροναρω".
Αλλα στην Ελλαδα του κομπλεξισμου, της ημιμαθειας και των ημιμετρων δεν θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο. Μονο ηλιθια εμπαργκο ξερουμε να κανουμε και "εντυπωσιακες" απειλες για χρηση βετο. Ηταν χρυση η ευκαιρια να ονομαστουν οι γειτονες ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Διοτι, ειναι ΣΛΑΒΟΙ εθνολογικα, γλωσσολογικα, πολιτισμικα και ιστορικα, αλλα και μακεδονες ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ. Περιμενω να σοβαρευτουμε ως εθνος και να παλεψουμε για μια αντιστοιχη ονομασια, ετσι οπως τα καταφεραμε.

Ας παλεψουμε ολοι με κοινο γνωμονα οτι:
"Η ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ", και αν δεν ειναι ακομα, θα γινει...

2 comments:

  1. Είσαι αντιχριστιανός;;

    ReplyDelete
  2. Εύγε φίλε μου! Μακάρι πολλοι Νεο-έλληνες να καταλάβαιναν αυτή την πραγματικότητα. Το περίεργο είναι πως οι γείτονες δε δέχονται το επίθετο σλαβος!! Έχουν αποθρασυνθεί τελείως, βέβαια!!! Σε διάλογο με έναν σλαβομακεδόνα του ουράνιου τόξου, μου αντίταξε το γεγονός, πως όπως δεν μπορεί να υπάρχουν σλαβοέλληνες άλλο τόσο δεν μπορεί να υπάρχουν σλαβομακεδόνες. Θεωρώ πως είναι άστοχος ο συχσχετισμός. Του απήντησα πως οι Έλληνες αφομοίωσαν(κατάπιαν κατά λέξη του είπα και μου είπε καλή χώνεψη!!!) τους σλάβους που κατέκλυσαν τον Ελλαδικό χώρο την περίοδο του μεσαίωνα, οπότε δεν τίθεται λόγος περί σλαβο-ελλήνων, ενώ για σλάβους της Μακεδονίας μπορούμε να κάνουμε λόγο.Οι σλαβομακεδόνες είναι μια πραγματικότητα που μόνο εθνικιστές με την κακή χρήση του ορου, δεν μπορόυν να την καταλάβουν, γιατί είναι κολλημένοι.

    ReplyDelete