"ειδήσεις, ταξίδια, Ελλάδα, νησιά, μυστήριο, ιστορία, διακοπές, παραλίες" @ Θεούλης: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ!

Nov 26, 2007

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ!



ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΡΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΘΥΜΟΥ.


ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ (!)

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!! 

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ.

ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ Ο ΜΑΛ@@ΚΑΣ, ΕΣΥ Ο ΜΑΛ@@ΑΚΑΣ, ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛ@@ΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛ@@ΚΙΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΜΑΛ@@ΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ. 


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕΕΕΕ;;;;;;;;;;

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!

11 comments:

  1. τραγικό*!!!!!


















    *κανείς δεν πρόκειται να ξυπνήσει! ποτέ!

    ReplyDelete
  2. Καταρχάς ζητώ κατανόηση για το απότομο και σκληρό ύφος του κειμένου, αλλά πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με κάτι τέτοια!
    Όντως, κάποια πράγματα φαίνονται μάταια, όμως........?

    ReplyDelete
  3. νομίζω ότι η συγκεκριμένη "καταστροφή" είναι σταγόνα στον ωκεανό. Υπάρχουν άλλες κι άλλες που γιαυτές θα έπρεπε να ουρλιαζουμε σαν ζώα. Οι φωτιές; ναι φίλε μου. Αυτό είναι καταστροφή! και δεν θα πληρώσεις υλικά, αλλά ως ύπαρξη. ως ψυχή. Η υγεία σου. Κι εσύ και τα παιδιά σου. και ένα σωρό παρελκόμενα...Τι περιμένεις από ένα κράτος που έχει μασκαρευτεί σε δημοκρατία; χωρίς δομή χωρίς ιδανικά που προωθεί ότι μαλακία μπορεί να σκεφτεί ο κάθε ανεγκέφαλος μαλάκας;
    πάντα μα πάντα υπάρχουν οι μαλάκες που αμαυρώνουν ότι αθώο, και το λερώνουν ευθύς. Ρομαντική; όχι καθόλου δεν είμαι! στο υπογράφω αυτό!
    έπειτα σκέψου και ο μπαγκράουντ του εκάστοτε μαθητή...την ηλικία του!
    στην εφηβεία, οι ορμόνες διαφεντεύουν...τέλοςπάντων..επίσης μεγάλη κουβέντα άνοιξες..
    βάζω μια τελεία που δεν θέλει να μπει...:)

    καληνύχτα...

    ReplyDelete
  4. "βάζω μια τελεία που δεν θέλει να μπει..."

    Με καθήλωσε ο επιλογός σου...
    Δεν διαφωνώ με τίποτα απ' όσα λες.

    Ξέρεις, όσο διάβαζα το σχόλιό σου, σκεπτόμουν παράλληλα ουτοπίες... Ανθρώπους γενναίους να κάνουν πύρινους διαλόγους γεμάτους από αλήθειες και επιχειρήματα. Πύρινα βλέμματα, που αλληλεπειδρούν με τις ματιές των παρευρισκομένων και διαμορφώνουν ιδανικά, συμμετοχή Διαμορφώνουν κράτος και δημοκρατία..

    Και εμείς εδώ, με τα πιτζαμάκια να πληκτρολογούμε σιωπηλές κραυγές.. Προσαρμοσμένοι στην πραγματικότητα. Πάλι καλά θα μου πεις.. Υπάρχει όμως και το "αλλά"! Αχ, αυτό το αλλά..

    Καλό σου βράδυ!

    ReplyDelete
  5. Αν ήθελαν να σταματήσουν τις καταλήψεις θα το έκαναν. Αλλά θέλουν να απαξιώσουν τη δημόσια παιδεία και ο κόσμος να στραφεί στην ιδιωτική.
    Καλά κάνεις και θέτεις το θέμα και ας γίνεις και δυσάρεστος.

    ReplyDelete
  6. Λάκων.. ομοίως δεν διαφωνώ με τον συνειρμό σου. Άπλά ο θυμός μου εστίασε στο επιφανειακό και στο άμεσα εμπλεκόμενο. Όπως και κάθε θυμός άλλωστε. Διαφορετικά η ανάρτηση αυτή θα ήταν μακροσκελέστατη.

    Χαίρομαι που μου δίνεις μια πολύ ωραία πάσα.
    Το συγκεκριμένο ιστολόγιο έγινε εξυπηρετώντας την προσωπική ενέργεια που έπρεπε να διοχετευτεί με τον συγκεκριμένο τρόπο. Τις σκέψεις που ζητούσαν να αποτυπωθούν, να παραμείνουν. Το μυαλό που χρειαζόταν ακόνισμα. Την διαδικασία συγγραφής που σε διδάσκει, σε μαθαίνει, σε καλλιεργεί. Την όποια θεμιτή ματαιοδοξία. Την αλληλεπίδραση. Καθ' ομοίωση του εαυτού μου λοιπόν. Πίστεψέ με, ποτέ μου δεν θέλησα να γίνω σκόπιμα αρεστός. Και δεν πρόκειται να χαϊδεύω τα αυτιά κανενός. Εν προκειμένω, δεν υπάρχει καν όφελος.

    Κλείνω με μια παρομοίωση:
    Ιστολόγιο, το γυμναστήριο του πνεύματος. Γράφεσαι συνειδητά σε αυτό το γυμναστήριο, όπως και άλλοι, αν και μπορούσες να κάνεις γυμναστική και στο σπίτι. Είσαι ορατός από παντού. Επιλέγεις με ποιους θα μιλήσεις. Σχολιάζεις και σχολιάζεσαι. Χωρίς να είναι αυτοσκοπός όμως. Αλληλεπιδράς. Και αργά η γρήγορα αν δεν είσαι ο εαυτός σου, και απλά επιδεικνύεσαι, γίνεσαι επιτηδευμένα αρεστός και υπερβάλεις, καταντάς ο καραγκιόζης του "γυμναστηρίου".

    Είπα πολλά. Καλημέρα!

    ReplyDelete
  7. Πάντα υπήρχαν "όμως", ένεκα ανθρώπινης φύσεως... Μισοάδειο, μισογεμάτο, οπτική γωνία, προοπτική...

    Αν μια άψυχη εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πόσα εκατομμύρια διαφορετικές λέξεις χρειάζονται για να περιγράψουν το ίδιο συμβάν, το ίδιο γεγονός, ένα συναίσθημα θυμού;

    ReplyDelete
  8. προ πολλού έχουμε ξεφύγει ως κοινωνία..αυτά είναι τα αποτελέσματα απλώς..Και δυστυχώς φοβάμαι οτι θα ακολουθήσουν και άλλα....

    ReplyDelete
  9. Ξέρεις κάτι; Άν όλοι όσοι γουστάρουν το ελεύθερο camping, που σέβονται και πειθαρχούν στον εαυτό τους και την φύση, μπορούσαν στο άμεσο μέλλον να αναρριχηθούν στις θέσεις κλειδιά αυτής της κοινωνίας, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα... (επηρεασμένος και από Αμοργό, ξέρεις εσύ..)

    ReplyDelete
  10. Γεια στο στόμα σου :)
    (τι απότομο και σκληρό ύφος..; μια χαρά το πες)

    Karyatida ναι σε αυτό που λες αλλά αν δεν ήταν υποκινούμενες οι ζημιές..
    Γιατί αυτό καταρχήν σημαίνει πως αύριο μεθαύριο θα ξαναγίνουν τα ίδια και χειρότερα..

    ReplyDelete