"ειδήσεις, ταξίδια, Ελλάδα, νησιά, μυστήριο, ιστορία, διακοπές, παραλίες" @ Θεούλης: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Ή ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Nov 1, 2007

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Ή ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;


James Watson, ετών 79. Γενετιστής. Το 1962 του απονεμήθηκε το βραβείο Nobel γιατί κατάφερε να ανακαλύψει μαζί με έναν συνεργάτη του το DNA.



Την περασμένη εβδομάδα, ο καταξιωμένος Επιστήμονας, απαντώντας σε ερωτηση δημοσιογραφου του βρετανικού τυπου σχετικα με τις Προοπτικές και Προσδοκιες που μπορεί να εχει η Αφρικανικη ήπειρος, σχολίασε: "Είμαι βαθεια απαισιοδοξος. 



Ολες οι κοινωνικες μας πολιτικες για τους κατοικους της ηπειρου αυτης, ειναι βασισμενες στο γεγονος οτι διαθετουν την ιδια νοημοσυνη με μας, παρ' ολο που ολες οι ερευνες καταδεικνυουν πως κατι τετοιο δεν υφισταται". 


Συνεχιζοντας, δηλωσε οτι θα ήλπιζε ολοι να ηταν ισοι, αλλα προσθεσε: "ανθρωποι που εχουν να κανουν με Μαυρους εργαζομενους, δεν συμφωνουν με κατι τετοιο".
Ομολογουμενως, ξεσπασε θυελα αντιδρασεων απο τις παραπανω δηλωσεις, με αποτελεσμα να ακυρωθει επικειμενη διαλεξη του εν λογω επιστημονα.

Ερωτημα: Εχουμε να κανουμε με μια ακραια ρατσιστικη τοποθετηση; Προκειται για εναν ξεμωραμενο επιστημονα με "μαλακυνση"; Η μηπως βρισκομαστε μπροστα σε αποδεδειγμενο γεγονος υπο τη μορφη "κορυφαιου Ταμπου";
Προσωπικα απορριπτω ακραιες εκδηλωσεις και θεσεις οπως ο ρατσισμος, αλλα επιζητω και "διψαω" για ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ωμες και μη...

ΠΗΓΗ: http://www.iht.com/
PHOTO: http://www.philborges.com/

No comments:

Post a Comment