"ειδήσεις, ταξίδια, Ελλάδα, νησιά, μυστήριο, ιστορία, διακοπές, παραλίες" @ Θεούλης: Απερίσπαστη Άγνωστη Αγάπη, ή 3Α=1 ?

Jun 1, 2008

Απερίσπαστη Άγνωστη Αγάπη, ή 3Α=1 ?

Θα είμαι εκεί μόλις μπορέσω... Δεν μ' αρέσουν οι υποσχέσεις.. Είμαι αλήτης! Είσαι η Λαίδη...; Νομίζω σε έψαχνα.. Νοερά... Ποιά είσαι; Ποιος απ' όλους είσαι;
Απρομελέτητη Επιλογή..!!?!?!
Μπορούσες να είσαι το 1Ένα ... Χρόνος... Είμαι πολύ απασχολημένος ξέρεις! Μαντάρω κομμάτια σπασμένα
Μπορούσες να κατακτήσεις τον κόσμο όλο, αν είχες την ευκαιρία;





Αν είχες τα κίνητρα; Είμαι εδώ...!?!? Θα έχει υπάρξει τόσο όμορφα ... Φυγόκεντρος έκρηξη.........
Γαλάζια χείλη.......... Φιλί που ξανανιώνει? Και ένα καφετί άσχημο όνειρο...

Τυχερή δυστοκία;
Περπάτημα γατίσιο στα ακροδάκτυλα, μην ξυπνήσω το Τέρας, κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι σου. Αστρόσκονη χρυσαφένια στο βασίλειο της κατήφειας. Πόσα συγχωροχάρτια κίβδηλα πρέπει να υπογράψω;

 


Ποτέ δεν τα γούσταρα! Και να που η ποιο σπάνια πένα μου υπογράφει σαν από μόνη της, ξεπέφτοντας από την εύνοιά σου.... Χαχαχα.... ¡Free as a Bird!
Λάθη μη ρυθμισμένα... Ψυχές δίχως ανασκαφές περιμένουν καρτερικά να έρθουν στο Φως!

Ξένες ή γνώριμες? Ποιος ξέρει... Θα καταλάβεις την αλήθεια επιστρέφοντας? Θα σε αφήσω; Θα αφεθείς δραματικά συμπαρασύροντας...?
Τι άλλο να σου πω...; Ούτε καν ξέρω που ακριβώς αναφέρομαι... Όπως και ποτέ δεν προσπάθησαν με ακρίβεια να μάθουν όσοι αναφέρονται σε μένα, σε ποιον ακριβώς αναφέρονται!

 


A well known Sinner?!?
Ενδιαφέρον.... Και η δίνη κινείται ΑΕΝΑΗ




¡Que lo pases muy Bien!

16 comments:

  1. "Ούτε καν ξέρω που ακριβώς αναφέρομαι... Όπως και ποτέ δεν προσπάθησαν με ακρίβεια να μάθουν όσοι αναφέρονται σε μένα, σε ποιον ακριβώς αναφέρονται!"

    Κρατώ την μοναδική δυναμική που μου αποκαλύπτει η φράση αυτή!

    Όπου κι αν αναφέρεσαι το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι πως η λαίδη κι ο αλήτης τα βρήκανε, γιατί η λαίδη έκανε τον αλήτη λιγότερο αλήτη και ο αλήτης έκανε τη λαίδη λιγότερο λαίδη.

    Ισορροπία και... καλή τύχη φίλε μου!
    Καληνύχτα

    ReplyDelete
  2. παρανοικά όμορφο, ποιητικά σχιζοφρενικό, δίνη κι ωδύνη, τέλειο!

    ReplyDelete
  3. δεν ήξερα ότι γράφεις και έτσι...
    ψυχεδελικό
    μ'αρέσει κι αυτό
    για πες κι άλλα...

    φιλιά

    ReplyDelete
  4. Έλεγες ότι θες να βλέπεις κάποιου είδους κείμενα από εμένα.
    Τελικά το έκανες εσύ για εσένα.(και εμένα)
    Σχιζοφρενικά (ορθο)λογικός.
    Κρίμα που δεν αφήνεις το σχολιασμό στην προηγούμενη ανάρτηση,
    Ήθελα να δώσω ρεσιτάλ χα,χα.

    ReplyDelete
  5. Ceralex, και έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα?
    Στο μεταφορικό-με ρεαλιστικές προεκτάσεις παράδειγμα- θα ήθελα να ξέρω αν Λαίδη και Αλήτης αλληλεπίδρασαν αλλάζοντας εαυτούς συνειδητά και ηθελημένα, αν όντως αυτό έγινε ισόρροπα ή τέλος αν ο ενθουσιασμός του έρωτα μας ωθεί να προκαλέσουμε ή να αποδεχτούμε αλλαγές που ούτε είμαστε έτοιμοι γι'αυτές, ούτε και θέλουμε ενδεχομένως.
    Καλησπέρες!

    ReplyDelete
  6. Karyatida, σχιζοφρενικότατο...!!! Ναι στην δίνη, γιατί κινεί και προκαλεί. Μερικό ναι στην ωδύνη. Καταλαβαίνεις ότι είσαι ζωντανός και εκτιμάς πολλά. Σε ισορροπεί.
    Εννοείται με μέτρο, γιατί....
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  7. Γεία σου ρε Φαίδρα... Τι να πω.. Πρώτα ζω, βιώνω, πράττω και κατόπιν ίσως τα εξωτερικεύσω σε αυτή την μορφή.. Αναλόγως εξελίξεων λοιπόν. Σε φιλώ!

    ReplyDelete
  8. Σε συνέχεια του πιο πάνω σχολίου, Λάκωνα, δεν τό'κανα μόνος μου αλλα με βρήκε. Δεν ρωτάει, έρχεται, και σε μια στιγμή μόνο ξεσπάς στο πληκτρολόγιο και [ίσως] ξαλαφρώνεις. Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο όλα να είναι αληθινά. Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο όλοι να καταλαβαίνουμε το ίδιο.

    Τώρα για τα σχόλια.. Μ'αρέσουν πολύ τα σχόλια. Όταν εμπνευστώ από κάτι που διαβάσω και έχω κάτι να πω μ'αρέσει να σχολιάζω και αντίστοιχα να δέχομαι σχολιασμό. Όμως σαν να νιώθω ότι ο ασύδοτος σχολιασμός βλάπτει σοβαρά την ουσία. Ξορκίζοντας αυτοσκοπούς και κόντρα στο είθισται, τα σχόλια θα κλείνουν εκ περιτροπής, ακόμα και σε ζητήματα που ενδεχομένως ο διάλογος θα ήταν καλύτερος και από το ίδιο το κείμενο. Εύχομαι να κάνω λάθος, θα δείξει

    ReplyDelete
  9. Από Μηχανής, αυτή η τελευταία ανάρτηση σου πάει γιά Νόμπελ. Δεν είναι όμως 3Α=1. Διότι 8Β+ρίζα του 563.987 Χ πέντε πρόβατα, μας δίνει το 1/5 της Απερίσπαστης Άγνωστης Αγάπης την οποία εάν τη διαιρέσεις με το άθροισμα του αριθμού των μπλογκς παγκοσμίως μας βγάζει 69. 6+9=15.

    Άρα, πραγματι η δίνη κινείται αέανη. Καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. ;))

    Υ.Γ. την άλλη φορά βάλε πιό δύσκολα.

    ReplyDelete
  10. Βρε...
    Έφυγα, γύρισα, διάβασα αυτό και το ξαναδιάβασα... Και λέω τι λέει; Και μ' αρέσει η αλληλουχία των λέξεων, αλλά τι; Προσπαθώ να ψυχανεμιστώ αλλά δεν...
    Έτσι κι αλλιώς όμως το είπες: "Ούτε καν ξέρω που ακριβώς αναφέρομαι... Όπως και ποτέ δεν προσπάθησαν με ακρίβεια να μάθουν όσοι αναφέρονται σε μένα, σε ποιον ακριβώς αναφέρονται! "
    Άρα αφήνω την προσπάθεια να ψυχανεμιστώ.
    Νομίζω πως εκείνα τα ρακόμελα πρέπει να τα πιούμε επειγόντως. Φιλιά

    ReplyDelete
  11. Μου αρέσει!
    Δεν το καταλαβαίνω!
    φιλιά!

    ReplyDelete
  12. Ρε συ Ζorba, έχεις απόλυτο δίκιο, και απολογούμαι... Αρχικά ομολογώ ότι είμαι λίγο σκράπας στους εγκεφαλικούς αλγόρυθμους. Ένας σωστός μετεξεταστέος της ακολασίας...
    άσε που έκανα και 2-3 ορθογραφικά.. Βλέπε το ολοκλήρωμα του 3Ε εις την συνθήκη "στις εννιά στις εννιά, τα κατσίκια και τα αρνιά!"
    άντε, καλημέρες στο τετράγωνο!

    ReplyDelete
  13. X-Man, καλημέρα, όλη μέρα...!


    Daria, welcome back!!!!!!!!!!!!! Όλα successful, e???
    Άσε, θα κάνω μια εκτύπωση... και λίγο πριν το 3ο καραφάκι ίσως καταφέρω να σου εξηγήσω...χαχαχαχα, φιλιά!!!


    Sally, και μένα μου άρεσε, τουλάχιστον στην φάση της υπερέντασης κατά την οποία γράφτηκε. Τα παρελκόμενα θα τα κρίνει η ιστορία.. Καλημέρες!!!!

    ReplyDelete
  14. Αγάπη
    Μπορεί να είναι απερίσπαστη; Ναι, όταν είναι άδολη.

    Μπορεί να είναι άγνωστη; Ναι, όταν απευθύνεται πρός όλους.

    Σωστή η ισότητά σου φίλε μου η αγάπη είναι τα πάντα όταν είσαι γεμάτος απο αυτήν. 3Α = 1

    Την καλημέρα μου.

    ReplyDelete
  15. Σωστά και λάθος... ????????
    Δεν σου κρύβω ότι η συγκεκριμένη απότελεί μία από τις πλέον προβληματισμένες / προβληματικές αναρτήσεις μου. Φίλε μου θέλω να πιστεύω σε αυτή την εξίσωση. Είναι κάτι που έπραττα και ακολουθούσα μέχρι τώρα, μα... Ίσως χρειαστει να αλλάξω.
    Αυτά.
    Χαιρετώ

    ReplyDelete